Japanse bouillon van kombu en tonijn met noedels, shii-take, lente ui en peultjes
Aziatische soep met gemarineerde kip, kokos, mango, bosui en gyoza
Mediterraanse soep van Pomodori tomaten en een krokantje van tramezzini
Licht gebonden vissoep met gamba`s, zeevis, wakame en cresson
Salade van licht gerookte runderlende met truffelmayonaise, pittenmix en mediterraanse croutons
Salade van biologische geitenkaas met zongedroogde tomaten en honingvinigrette
Salade van gegrilde tonijn met haricots verts, rode ui, kappertjes en kwarteleitjes
100% Runderburger op een brioche bol met ‘Old Amsterdam’, gekarameliseerde uitjes, bacon, tomaat, Jalapeño peper en huisgemaakte truffelcrème
spies van gemarineerde gildehoen geserveerd met kroepoek, atjar, krokante uitjes en satésaus
Geserveerd met mayonaise
Geserveerd met mayonaise
Dagvers roergebakken groenten
Geserveerd met onze huisdressing
Klein gerechtje van de chef keuze uit: vlees, vis of vega
Vers afgebakken breekbrood van natuurdesem met aioli, tapenade en kruidenboter
Stengels van bleekselderij, wortel, komkommer, radijsjes, cherrytomaatjes en baba ganoush
Licht gerookte rundermuis, bitterbal van Old Amsterdam, Grana Padano, pittenmix, rucola en huisgemaakte truffelcrème
Huisgerookte zalm met noedels, piccalilly, bloemkoolremoulade en lupinecress
Vegetarische sushi met gyoza, tempura bosuitjes en sesam-sojasaus
Dun gesneden kalfsmuis met gegrilde tonijn, tonijncrème en gefrituurde kappertjes
Als risotto bereide Alkmaarse gort met biologische geitenkaas, peultjes en gegrilde groenten
Op houtskool gegrilde runderentrecôte met een saus van Madeira
Vegan curry met basmati rijst, gegrilde groenten en cashewnoten
Gegrilde gildehoen met een saus van Rode port en rozemarijn
Kabeljauwfilet met black Tiger gamba`s en een saus van citroen verrijkt met basilicum
Gemarineerde lamsbiefstuk met lamsrack en een saus van Zaanse mosterd en honing
Makreelfilet met rode poon en remouladesaus van bloemkool
Op houtkool gegrilde varkenshaas met een saus van kimuchi
Zalmfilet met een groene kruidenkorst, gegrilde tonijn en een saus van saffraan
Bavarois van zomerkoninkjes met mango, Oreo-roomijs en honingcress
Vanille-ijs, chocolade macaron, tuille van chocolade, warm chocoladeschuim en slagroom
Biologische geitenkaas van “de Klompenhoeve” Epoisse boite lacate a.o.c , Morbier, Cabrales Azul de hojas, vijgenchutney, notenbrood en fruitsalami
Koffie of thee met een etagère gevuld met huisgemaakte delicatessen
New York style cheesecake met een souplesse van limoen en kalamansi sorbetijs
Dagelijks wisselende creatie vanuit onze patisserie
Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Onze keuken is hier graag van op de hoogte om je een zorgeloze dag te bezorgen.