Heerlijk uit eten bij Restaurant KanunniKCulinair genieten in Schoorl

Reserveer een tafel

Culinair restaurant met groot terras en buitenbar

 

In Restaurant KanunniK bent u aan het juiste adres voor een ontbijt, lunch, high tea, diner of borrel. De medewerkers van zowel de keukenbrigade als van de bedieningsbrigade zijn niet alleen vakkundig maar zij stralen ook optimale gastvrijheid uit. Zo stellen zij graag een wijnarrangement samen dat mooi aansluit op uw menukeuze. Voor onze kleine gasten serveren wij diverse kindermenu’s. Restaurant KanunniK is dagelijks geopend en beschikt tevens over een groot terras met buitenbar ‘Il Palazzo’. Na afloop van uw diner bent u van harte welkom voor een drankje in de gezellige binnenbar ‘de Trapist’.

Uw restaurantbezoek is uitstekend te combineren met een bezoek aan de Schoorlse Duinen. Dit duingebied staat bekend als het hoogste, mooiste en breedste duingebied van Nederland. Het restaurant is het ideale start- of eindpunt voor een wandeling of fietstocht door dit prachtige natuurgebied.

Restaurant KanunniK heeft zijn naam te danken aan de kanunnik en schilder Jan van Scorel, geboren in 1495 te Schoorl. Achter de stoof staat de chef de cuisine die samen met zijn brigade een kaart heeft samengesteld met gerechten die gemaakt worden met uitsluitend verse producten. De chef maakt ook zo veel mogelijk gebruik van streekgebonden en seizoensproducten, omdat hij belang hecht aan een verantwoorde wijze van koken én omdat hij een duurzame bedrijfsvoering nastreeft. Niet alleen een nobel streven, het is ook te proeven aan hetgeen hij zijn gasten voorzet.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.